Boek uw buitenhuis

Boek Uw Buitenhuis verhuurt betaalbare vakantie chalets, luxe lodges, groepsaccommodaties en tentplaatsen op 3 verschillende vakantieparken/ campings in Overijssel/ Gelderland. De parken van BoekUwBuitenhuis bevinden zich op rustige locaties, nabij natuur in de Achterhoek/ Twente/ op de grens van de Veluwe. Ideaal voor fietsers en wandelaars! Enkele parken zijn voorzien van een (verwarmd) buitenzwembad en voorzieningen als speeltuintjes, minigolf en kleinschalige animatie.

De parken van BoekUwBuitenhuis zijn zeer goed verzorgd, de lodges veelal nieuw, uitstekende service, vele faciliteiten, volop beschikbaarheid, ideaal voor natuurliefhebbers en families. Ook aan te raden voor Glamping websites. De tarieven zijn zeer goed betaalbaar.

Bekijk alle mogelijkheden op de website van BoekUwBuitenhuis
 

Boek uw buitenhuis vakantie aanbiedingen 2021

De parken met vakantiehuizen van Boek uw Vakantiehuis

BoekUwBuitenhuis is specialist in het verhuren van vakantiewoningen op de mooiste parken van Nederland. Of het nu gaat om mooie villa’s, luxe lodges, charmante boerderijwoningen, mooie campingplaatsen of compleet ingerichte groepsaccommodaties, u vindt het op onze parken middenin de prachtige omgeving van de Achterhoek en Twente. Ze verhuren op dit moment accommodaties op drie parken: Vakantiepark De Lochemse Berg in Lochem, Vakantiepark Hessenheem in Markelo en Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt in Enter. Wij wensen u veel plezier bij het kiezen van een vakantieverblijf dat bij u past en heten u alvast van harte welkom!

De Lochemse Berg in de Achterhoek:
Vakantiepark De Lochemse Berg is een prachtig gelegen park met nieuwe luxe lodges in het hart van de Gelderse Achterhoek. De percelen zijn ruim, groen en bieden veel privacy om optimaal te kunnen genieten van de rust en het natuurschoon om u heen. Het park is omzoomd met veel groen en grenst direct aan de rivier De Berkel, waar u heerlijk kunt wandelen, picknicken en vissen. Het park beschikt over enkele kleine speeltuintjes. Meer faciliteiten zult u hier ook niet vinden, want op Vakantiepark De Lochemse Berg willen wij u in alle rust en ruimte laten genieten van de natuur en prachtige omgeving.

Vakantiepark Hessenheem in Markelo:
In het leuke plaatsje Markelo vindt u Vakantiepark Hessenheem. Geniet optimaal van de prachtige natuur op het park en de gezellige dorpen en steden van de gemeente Hof van Twente. Aan de rand van de Markelose bossen vindt u ons rustig gelegen vakantiepark, kenmerkend door grote waterpartijen, romantische bruggetjes en mooie beplanting. U proeft het échte buitenleven op dit vakantiepark in Markelo. Op Vakantiepark Hessenheem staan luxe vrijstaande lodges voor 4, 5 of 6 personen. De lodges liggen allemaal op mooie locaties in het bos, waarvan sommige een schitterend uitzicht over het water hebben.
 

Campings de Baalse Hei vakantie boeken 2021

Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt in Enter:

Bij Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt in het mooie Enter voelt u zich helemaal thuis. Kies voor een familieweekend in één van de groepsaccommodaties, geniet van een kampeervakantie op de kampeerplaatsen of verblijf een weekje in de luxe lodges op het vakantiepark. Waar u ook voor kiest, bij ’t Schuttenbelt beleeft u hoe dan ook een onvergetelijke vakantie. De luxe 4-persoons lodges hebben een mooie ligging tussen de bomen. De houten bungalows beschikken over een sfeervolle woonkamer, een open keuken met kookeiland, twee slaapkamers met eigen sanitair, een apart toilet en een grote veranda met loungeset. Hier kunt u heerlijk wegdromen en de Twentse natuur om u heen compleet in u opnemen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *